От х:

Днес в x:

Ваня Георгиева и Таня Сребрева са с престижни учителски награди

Ваня Георгиева - третата отдясно наляво

За 24 май – Деня на българската просвета и култура и наславянската писменост с две престижни награди бяха отличени преподавателките по информатика в СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ Ваня Георгиева и Таня Сребрева

В навечерието на 24 май на тържествена церемония в Резиденция „Лозенец“, министърът на образованието и науката проф. Анелия Клисарова лично връчи почетното отличие „Неофит Рилски“ на учители и директори, изявили се с дългогодишната си високо професионална дейност в системата на българското образование.

Удостоена с почетното отличие от регион Пловдив е Ваня Ангелова Георгиева - учител по математика и информационни технологии в СОУ „Проф. д-р Асен Златаров”, гр.Първомай.

На 22 май 2014 година в зала „България” на панаирен конгресен център Регионален инспекторат по образованието - Пловдив за първа година номинира и връчи Награда на просветни дейци от област Пловдив за висок професионализъм и всеотдайност в педагогическата дейност и за постигнати значими резултати в образователно-възпитателния процес. 

Почетен плакет със знака на РИО и грамота бяха присъдени в следните категории: учител в детска градина, учител в начален етап, учител в прогимназиален етап, учител в гимназиален етап. За годините на труд и десетките отличени ученици в последната категория с наградата бе удостоена  Таня Сребрева от СОУ „Асен Златаров“, гр. Първомай.

Таня Сребрева
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини