От х:

Днес в x:

Александър Нучев спечели първо място в международно състезание по английски език

Първо място на Международно състезание „Лингвистично Кенгуру“ по Английски език в състезателна група 7-8 клас заслужи Александър Ангелов Нучев от VIIIб клас на СОУ „Отец Паисий“ гр. Кърджали. Александър има най-висок резултат – 200 точки от 200 максимални. Учител на Александър по Английски език е г-жа Илонка Стойчева.
Много труд и постоянство са необходими, за да стигнеш до върха. Александър ги притежава и затова участва за четвърти път в това състезание. Две трети места и едно второ. Успехът не закъснява, вече е на върха.
Ето какво сподели Сашо след състезанието: „До 7-ми клас бях ученик в СОУ „Йордан Йовков“ гр. Кърджали. Моите родители бяха решили, че трябва сам да избера училището, в което искам да продължа образованието си. Аз избрах СОУ „Отец Паисий“ и се чувствам много добре. Класът беше за мен непознат, но тук открих много приятели. Госпожа Стойчева е голям професионалист – учител със стаж, педагогически опит и квалификации. Тази година е много важна за мен, защото аз не уча английски извън училище – имам предвид школи и допълнителни уроци. Знанията ми са резултат от професионалното преподаване на английски език в СОУ „Отец Паисий“.
На въпроса: „Какви са твоите амбиции и как гледаш на бъдещето?“, Александър без да се замисли отговори: „Искам да стана програмист, да работя това, което желая, да се реализирам. Но преди всичко искам да бъда добър човек! Смятам, че първите стъпки вече съм ги направил в СОУ „Отец Паисий“.
Александър отправи и своето послание към своите съученици. Той им пожела да бъдат здрави, да участват в състезания, да изпробват знанията си, да бъдат упорити и да вървят нагоре.
Ние също го поздравяваме и му пожелаваме да следва мечтите си!

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини