От х:

Днес в x:

Загинал и 7 ранени при катастрофи в София и на Е-79

Един човек е загинал, а 7 са ранени при 2 тежки катастрофи, станали в рамките на два часа на Околовръстното шосе в София и на главен път Е-79, съобщиха от МВР.
Около 10.30 ч. на Околовръстното шосе в София, близо до отбивката за квартал "Младост", лек автомобил "Форд Фиеста" се удари в камион.

Инцидентът затрудни трафика, тъй като движението в едната посока се ограничи до една пътна лента.

От полицията обясниха, че фордът със софийска регистрация се е ударил в задната част на ТИР с пловдивска регистрация. Двама души, които са пътували в лекия автомобил, са ранени. Те са транспортирани в болница, но до момента няма информация за състоянието им.

Заради тежкия инцидент в района са станали още две по-леки катастрофи, които са били само с материални щети.

Два часа по-късно - около 12.30 ч., два леки автомобила - с българска и румънска регистрация - са се ударили на главен път Е-79. Катастрофата е станала след отклонението за Рилския манастир в посока Дупница, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кюстендил.

При удара на място е загинал един човек, а петима са пострадали. Полицейски екипи извършват оглед, преминаващите в двете посоки автомобили се пропускат поетапно, но в участъка има голямо задръстване.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини