От х:

Днес в x:

20-годишна спортистка ще развива спорта в Симеоновград

Спортът в община Симеоновград ще бъде развиван от 20-годишната Ива Росенова. Един от спортните герои на симеоновградската борба е поканен от кмета Пейчо Стайков за ръководител на ресорния отдел в общината. Въпреки крехката си за ръководител възраст, Росенова от десетилетие е много навътре в спорта, като и понастоящем гради активна състезателна кариера. Девойката е национал в своята категория, спечелила е над 20 медала за симеоновградския клуб „Вълко Костов“ и хасковския „Ангел Войвода“. Избирана е 4 пъти за спортист №1 на Симеоновград. Момичето активно подготвя и бъдещето си извън спорта – следва 3-та година в специалност „Счетоводство и контрол“ в хасковски колеж, филиал на ПУ "Паисий Хилендарски".


Назначението й следва тенденцията в най-големите общини в региона. На младежка възраст са и шефовете в Хасково/Любомир Георгиев/ и в Димитровград /Иван Григоров/ . Според едни това било така, защото младежите са по-независими. Според други, това било вярно - нищо не зависело от тях.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ли
    ЛИЯ
    1 0
    14:30, 14 окт 2014
    Каква е, каква не е- медапите и купите,спечелени от нея са факт!А вие има ли с какво да се похвалите???Ако нямате-продалжаваѝте да зпорадствате!Човешката злоба-няма краѝ.
Последни новини