От х:

Днес в x:

Каскадьор лети с опел през стълби, заклещва се до блок

Опел Астра осъмна в неделя заклещен между блок 30 и трансформатор в хасковския квартал „Орфей“, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Репортерска проверка показа, че читателската информация отговаря на истината. Червеният автомобил е преодолял стълбите край трансформатора и е паркирал на сантиметри от блока. Но не може да мръдне оттам, защото отпред има бетонна площадка с по-високо ниво, а отзад са стълбите. Отляво блок, отдясно – стръмна полянка.

Как се е озовал там опелът, бе предмет на детайлно квартално разследване от страна на съседите, които от няколко дни охотно нищят случая. Според някои от тях каскадьорските изпълнения се разиграли половин час след полунощ в неделя. Видял ги неназован „съсед от четвъртия етаж“. Неизвестният зад волана се мъчел да излезе от потъналото в преспи сняг пространство до съседния блок. Изходът към улицата обаче е препречен с метални заграждения. Тогава каскадьорът заобиколил трансформатора и с пълен десен се юрнал надолу по стълбите. Право към мястото без изход за автомобил.

Опелът навярно е с потрошена ходова част, защото е преодолял няколко високи бетонни бордюра. Счупено е страничното огледало, а капакът на багажника е отворен. Автомобилът е оставен отключен.

Според съседите в неделя идвали полицаи и огледали колата. После си тръгнали, но оттогава неизвестният собственик изобщо не си е показал носа, за да види какво става с возилото му.

Тодор Кръшков



Асен Георгиев от кварталното разследване смята, че каскадьорът е бил солидно почерпен
Опелът в капан - ни напред, ни назад
Каскадьорът е имал голям късмет, на метър-два вляво има стена, висока поне три метра. Ако бе паднал оттам, можеше да стане голяма беля, казват съседите
Сега тясната пътечка за пешеходци отстрани на блока е трудна за преминаване заради изоставеното возило
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини