От х:

Днес в x:

Пирует в тежка категория блокира наполовина пътя за Пловдив

Тир увисна във въздуха по пътя за Пловдив

Завъртял се тир по ужасно почистения път за Пловдив предизвика внезапно препятствие за пътуващите в двете посоки днес следобед, сигнализираха наши читатели. От предоставеният видеоклип се вижда как тежкотоварен камион е влязъл в канавката, а ремаркето му е блокирало изцяло едното платно за движение. По обилно насипания със сняг път леки и тежки автомобили внимателно се разминаваха в насрещното, докато двамата водачи на авариралия камион се суетят безнадеждно края него. Сумистът в автомобилната категория бе буквално в стойка партер-хлътнала кабина и вдигната във въздуха задница. Не е известно колко време се е запазил в това положение, но със сигурност през всичките часове е имало проблем за пътуващите.

Хасковските аварийни служби вкупом заявиха, че проблемът не е на наша територия. Никой не е сигнализирал за инцидент в Пътното, пожарната и при специализираните фирми за Пътна помощ, които единствени имат необходимата техника за боравене с тирове. Локацията е неизвестна и в писмото на нашия читател подписал се като georgi. Така че вероятно става дума за Пловдивско.

През февруари 2010 година идентичен читателски сигнал взриви форумите на Haskovo.net. Във фотосите на Ивайло Иванов, контрастът между хасковската част от пътя за Пловдив/сн.4/ и тази под юрисдикцията на Пътното от града на тепетата/сн.5/, бе пълен . Три години по-късно излиза излиза, че „майните“ са се поучили от челния ни опит и даже са ни изпреварили.

Вижте и автентичния видеоклип под материала 

Г.Христов

Задницата на камиона блокираше дясното платно на международната пътна артерия
Камионът с чужда регистрация вероятно е поднесъл по лошо почистения път
Февруари 2010-пътя за Пловдив от хасковска страна
....и пловдивската част

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини