От х:

Днес в x:

Магически свойства на огледалата

Оглеждаме се в огледалото няколко пъти на ден - да оправим прическата си или да се убедим, че изглеждаме добре. Но огледалото е и мистичен предмет и не случайно се използва в гадаенето и магическите ритуали. И точно с него се свързват различни поличби и суеверия в много народи - примерно, достатъчно е то да се счупи и сърцето ни да се изпълни със страх или при смърт на човек, огледалата в къщи се покриват с плат, който не се снема, докато душата на мъртвия не напусне земята.
Съществува предположение, че огледалото със  своята енергетична обвивка се намира в две измерения - едното е нашата реалност, а другото е загадъчния отвъден свят. Логично е също така двойнствено да е влиянието му върху човека - да носи както вреда, така и полза, пише magicaura.com. То е отразител на енергията и може да носи в дома, както благополучие, така и да влияе негативно. Според някои учени, то е способно да фиксира емоциите на хората и след това да влезе в ролята на своебразен предпазител, като ги върне към този, който се огледа. То може да запаметява информация и затова е добре като се оглеждаме да си пожелаваме здраве и късмет. Както и да се приближаваме към него с усмивка и добро настроение.

Предлагам ви една методика за подобряване на материалното състояние:

Вземете три зелени свещи, защото зеленият цвят е свързан с растежа на благосъстоянието
Вземете една не-много едра банкнота
В полунощ на растяща луна поставете свещите на масата
Зад всяка свещ поставете по едно огледало така, че всички да са с лице към центъра и да образуват своеобразен триъгълник
Гледайте в огледалото срещу вас и кажтете три пъти - свързвам и развързвам, скрепвам и закрепвам, от едно към три, от три към девет, расти и расти. Лежи в тъмнината и всичко към мен привличай. От мен нито встрани, нито нагоре, нито надолу. Амин.
След произнасяне на заклинанието закрепете банкнотата на вътрешната страна на масата с восъка от една от зелените свещи.

Източник: http://www.petel.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини