От х:

Днес в x:

Подова настилка на летище в Барселона издава най-интимните тайни на жените

Новият терминал на барселонското летище Ел Прат скандализира представителките на нежния пол, съобщава електронното издание на в. "Кориере дела сера", позовавайки се на испанския в. "Вангуардия". 

Оказва се, че подът на терминал Т1 на летището, който беше открит наскоро, е толкова лъскав, че автоматично се превръща в огледало. Така за голям ужас на всички жени, които преминават по него облечени с поли, всеки може да види на пода на терминала отражението на техните крака, бедра и дори на тяхното бельо. 

До управата на летището вече са постъпили доста оплаквания от представителки на нежния пол заради това, че бельото, което те носят, става обществено достояние благодарение на лъскавата настилка на терминала. 

От фирмата АЕНА, която е администратор на всички летища в Испания, потвърдиха, че също са получили жалби срещу огледалната настилка на новия летищен терминал. 

Фирмата обаче подчерта, че няма намерение заради тези оплаквания да променя настилката и да нарушава архитектурния стил на летището. Така че препоръката към пътничките и към стюардесите е, когато преминават през терминала Т1 на барселонското летище Ел Прат, просто да приберат в куфарите полите си и да носят само панталони.
 

Иначе новият терминал има три ВИП салона, с ресторанти 5 звезди и луксозни бани. Достъпът до тях за пътници, притежаващи билет за бизнес класа, е безплатен. Пътниците с обикновени билети плащат обаче вход 25 евро, за да влязат в трите ВИП зали.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини