От х:

Днес в x:

Любимец и Нафтата не успяха да се победят – 1:1

Голът за Любимец дойде от дузпа

Първо равенство за сезона направи днес ФК Любимец като домакин срещу Нефтохимик Бургас. 1 на 1 завърши мачът от 15-тия кръг на първенството на А група. Първият гол за гостите отбеляза Деян Христов  в  23 минута. Вратарят на Любимец първо успя да улови топката, но после я изтърва в мрежата. В  81 минута Тодор Колев изравни от дузпа. Вълчанов центрира остро в наказателното поле на "шейховете", където Петър Матев игра с ръка и съдията Георги Игнатов отсъди най-тежкото наказание. Зад топката застана Колев, който не пропусна. 

Треньорът на Любимец Красимир Мечев бе категоричен, че равенството е дошло заради неспазване на тактическите указания от страна на играчите. Освен това „мачът е 90 минути или колкото каже съдията, играе се до последно. Повече мъртъвци в отбора няма да търпя”, заяви още Мечев

Изпуснахме две точки заради глупави пропуски, а гол допуснахме от едната глупост, каза от своя страна Атанас Атанасов, старши треньор на Нефтохимик. По думите му грешната подготовка на отбора досега - ”за инвалиди”, е довела до равния мач.

За Любимец това е 10 пореден мач без победа, а за Нефтохимик 12-ти. Любимец  има 14 точки и е на 10 място. Нефтохимик е предпоследен с 9 точки. 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

Последни новини