От х:

Днес в x:

Когато ТЯ нахално флиртува с вашия мъж

„Мъжете флиртуват за спорта" - вероятно сте чували това десетки пъти, но то не ви кара да се дразните по-малко, когато някое девойче се завърти около вашия любим и започне да усуква кичур. Всъщност тя може да е доста нахална и да игнорира изцяло присъствието ви, а ако той откликне не флиртаджийските ѝ сигнали, демонстрира неуважение към вас.

Вместо да се разпалите и да направите скандал, който да ви изложи, е по-добре да помете дъх и да действате по следния начин:

Стъпка 1

Дръжте се уверено. Ако си изпуснете нервите и отдадете прекалено много внимание на въпросната девойка, така само ще я накарате да продължи със задоволство, защото ви е накарала да се почувствате несигурна. Не се вкопчвайте в гаджето си като удавник за сламка и не го дърпайте за целувка на всеки 5 секунди – това само издава, че се съмнявате в себе си и неговото отношение към вас.

Стъпка 2

Погледнете на флирта по различен начин. Шон Хоран, от колежа по комуникация към университета DePaul, обяснява в Psychology Today, че флиртът не винаги е с цел започване на връзка или покана за секс. Той може да е средство, за повишаване на самочувствието или начин жената да получи нещо от мъжа – помощ за вземане на изпит, за някой проект или за получаването на номера на най-добрия му приятел. Вероятно в поведението ѝ няма нищо лично, а и ако иска да го открадне под носа ви, това няма как да се случи без неговото желание и позволение.

Стъпка 3

Оценете качествата на половинката си, които го правят желан обект за флирт. По-добре той да бъде щедър, мил и забавен, отколкото мъж, който никоя жена не би погледнала. Второто дали ще ви накара да се чувствате по-добре?

Стъпка 4

Овладейте гнева си. Ако усетите, че мускулите ви се напрягат, сърдечният ви ритъм се покачва, то вие сте на път да избухнете. В този момент си припомнете, че спокойният и трезвомислещ винаги печели.

Кажете си, че ще поговорите с гаджето си за това как се чувствате при първия удобен случай и не е нужно сега да си вадите прибързани заключения. Често това, което виждаме, не отговаря на действителната ситуация, така че дишайте!

Стъпка 5

Ако положението е нетърпимо, помолете любимия си да ви придружи за малко до някъде – претекст да се отделите насаме – и на момента със спокоен глас му обяснете, че не одобрявате поведението на момичето и неговото. Не изпадайте в самозащита, а го обвинете (повтаряме със спокоен тон), че окуражава другата жена да флиртува с него,

Обяснете му, че усещате това като неуважение и му дайте шанс, знаейки това, да реагира, както прецени в следващата подобна ситуация. Това ще ви покаже и дали наистина човекът държи на вас и важите чувства или ще продължава да се поддържа флиртаджийските настроения и на дамите около вас всеки път, когато излизате.

Стъпка 6

Ако той въобще не „зацепва" какво толкова ви ядосва, може би е време да му дадете един кратък урок. Започнете и вие да флиртувате пред него, разбира се, без да прекрачвате някакви граници.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини