От х:

Днес в x:

Петното: Ще разпозная платените протестиращи по снимка и ще ги арестувам

Протестиращите да бъдат арестувани. Тази идея сподели в ефира на Нова телевизия станалият известен като провокатор на протестите Бисер Миланов - Петното. Той заяви, че е готов лично да разпознава провокаторите на протестите срещу кабинета "Орешарски" и да ги задържа. Според него всички протестиращи са платени.

"Ако ми бъде дадена власт, ще идентифицирам провокатори на протеста по "снимков материал" и ще ги арестувам", заяви Миланов.

Петното обвини медиите, че го представят в негативна светлина. Той твърди, че може да обясни за всяка една от своите присъди. "Г-н Цветанов защо не го съдят, а мен за един шамар ме осъждали. Имам си име. Не искам да ме наричате Петното. Прякорът ми беше измислен от службите, за да ме идентифицират като някакъв криминален контингент, който не е съгласен цял живот да бъде наведен. Присъдите ми са в следствие на това, че се борих с хората, които продават наркотици. Аз самият никога не съм продавал наркотици, каза той. В момента не работя нищо", призна Петното. В отговор на въпрос на водещия Сашо Диков защо тогава се придвижва със скъп джип "Ауди", след като е безработен, Миланов обясни, че джипът му е даден от "едно момче, на което върши работа".

Бисер Миланов не пропусна да скандализира - попитан какъв е Джордж Сорос, той отговори, че е евреин и най-голямото зло за България. Той обаче не можа да се сети веднага дали е присъствал на протестите от 16 август - тогава, когато се отхвърли президентското вето върху актуализацията на бюджета. След кратък размисъл все пак каза, че не е бил на тези протести.

Миланов говори и за първия случай, когато беше посочен като провокатор и изведен от ДАНСwithme. Той каза, че това е станало заради Красимир Димитров - човекът, отговарящ за реда по време на протестите от Столична община. Според него тогава полицията неправомерно го извела, след като "бил нападнат, а не бит". "Искаха ми личната карта", каза още протестиращият срещу "всяка власт, която не работи за благото на народа".

Самият Миланов беше показан в клипове в мрежата и в "Господари на ефира" как разговаря с изпълнителния директор на ТВ7 Николай Бареков преди един от многото протести, проведени през тази година в България. Тогава една дама, която видя, че случката се заснема, се опита да бутне Миланов и приятелите му настрани.

Миланов уточни и че това му е "дебют" в телевизионен ефир.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини