От х:

Днес в x:

Необвързани се събират на фестивал в балканската СПА столица

Тони Димитрова ще пее на първия по рода си фестивал „Необвързаните” във Велинград, а Коцето Калки ще участва в срещите на открито. еTV е медиен партньор. През деветте фестивални дни програмата ще много, много богата, и най-важното - всеки един около вас е ... неангажиран, необвързан и свободен за нови запознанства. Можете да флиртувате, да ухажвате необезпокоявани, да се влюбвате и ако много бързате дори да ... сключите брак, обещават организаторите.

Във форум на любовта, забавлението и срещите ще се превърне балканската СПА-столица – Велинград. На 7 юни ще се открие първия по рода си фестивал на „Необвързаните”. В продължение на 9 дни всеки, който е пълнолетен, това е единственото условие, може да се регистрира и да търси своята половинка, любовта на живота си... или просто нови, зареждащи емоции и контакти с различни хора не само от България.

Над 9 хиляди са хората, които са посетили сайта http://singlefestvelingrad.com/index.html, а именно оттам всеки може да се запише за участие. Нерегистрирани и деца не се допускат.

Най-голям интерес от съседните държави заявяват от Румъния, следват ги сърбите, македонците и накрая южната ни съседка Гърция.

Ако откриете своя човек и сте нетърпеливи, ще имате възможност да кажете заветното „Да” още във Велинград – за целта ще има осигурен служител от общината. Организаторите гарантират нито час скука – от пикници на открито, до задълбочени срещи с известната сексоложка Наталия Кобилкина. Вечерите са посветени на музиката и танците с трио „Уникалните гласове” и Румънеца и Енчев, ансамбъл „Българе”, които ще водят и школи по танци, за желаещите да се научат на сложни стъпки от българския фолклор.

Вечерите по време на фестивала ще са наситени с изпълнения на живо в пиано-бар, караоке-партита и нощно къпане!

Известният сексолог Наталия Кобилкина ще участва във фестивала, за да ви посвети в нови тайни на общуването, флирта и... още нещо!

Първият международен фестивал „Необвързаните” съвпада и с 5-та година от провъзгласяването на Велинград за СПА-столица на Балканите!

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини