От х:

Днес в x:

Татковци се завръща в ефира на еТВ

Изображение 1 от 2

    От 15 ноември, всеки вторник и четвъртък от 20:00 часа, в ефира на еТВ се завръща сериала "Татковци".

    „Татковци“ е топла и забавна драма за четири семейства, които имат едно общо нещо – бащите отглеждат децата... А понякога е обратното.

    Със своите съпруги и партньори, пълни с недостатъци, татковците си проправят път през лудостта на съвременното родителство, връзки, приятелства и кариери... И се опитват да заведат децата си на училище навреме.

    В пети сезон бандата се събира година по-късно и ветровете на промяната духат в училището. Един много обичан съпруг е заминал, но четвъртият за покер в неделя вечер може да е точно зад оградата на Луис. По-млад, още по-лош Бейни неочаквано ще се появи в града, изтъквайки вина от миналото на Джъстин, а откритието на Марк за истинското му потекло ще трогне всички. Джема ще се бори със системата, за да стане лекар, докато златното момиче Аби ще се бори с концепцията „да имаш всичко“.
    Този сезон ще продължи традицията на „Татковци“ за добро настроение и драматично разказване на истории. Нашите любими татковци ще бъдат въвлечени в нови и неочаквани забавни истории: състезават се в училищно състезание по правопис, дават хитри съвети за родителство на Ник, създават група и показват слаб музикален талант, търсят изгубения втори баща на Марк, преобличат се, опитват се да заместят заек талисман, стремят се да поправят системата отвътре и тренират, за да се подготвят за едно от най-добрите приключения за свързване на татковците. Децата може да растат бързо, но нашите татковци имат още много да учат.

     

     

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини