От х:

Днес в x:

Делян Добрев: Идвам в Тополовград с високо вдигната глава

ГЕРБ закри предизборната си кампания в Тополовград в препълнена зала на читалището. “Дойдох тук с високо вдигната глава, защото при управлението на ГЕРБ в Тополовград са влезли 24 милиона лева за обновяване и изграждане на инфраструктура. Предстои подписването на договори за още 22 милиона лева инвестиции по европрограми”, каза Делян Добрев – водач на листата на ГЕРБ Хасково. Той припомни, че за 20 години назад, преди ГЕРБ да дойде на власт, инвестициите в региона са били на обща стойност 10 милиона лева. “Ако сте активни и гласувате с номер 15 в бюлетината на 12 май, ще ни позволите да направим правителство и да продължим започнатото”, призова Добрев.

На събитието бяха представени и кандидатите за народни представители на ГЕРБ Красимир Стефанов – втори в листата, Ирена Узунова – трета в листата, Георги Еленков – пети в листата, проф. Цонка Каснакова – шеста в листата, Пламен Минчев – седми в листата и Любомир Апостолов – десети в листата на партията на Борисов.

Изпълненията на местни танцови състави и изпълнители превърнаха срещата в истински празник за града и поведоха хоро, в което се включиха над 200 човека.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини