От х:

Днес в x:

21 точки в проекта за дневен ред на днешната сесия

С предложение за дневен ред от 21 точки ще започне днешната сесия на Общински съвет – Първомай. По- интересните от тях са годишният доклад за изпълнението за развитие на общината в периода 2007-2013година, предложения за издаване на записи на заповеди за обезпечаването на два проекта - „Център за нашите деца“ и „Почистване на речното корито на река Тополовска“. Повечето от докладните, по които ще вземат отношение съветниците днес, са за определяне на пасища и мери, за отдаване на земи под наем чрез търг в землищата на няколко населени места и за продажба на общински имоти. 

Във връзка с предложение за отдаване под наем на част от недвижим имот, намиращ се на кооперативния пазар, местните депутати искат да се направи уточнение – договорът ще е в сила докато се приеме проект за нов общ устройствен план на пазара, но за не повече от 5 години. 

 Като допълнителен материал на сесията ще бъде внесено и предложението на зам.кмета Николай Митков за откриване на процедура за избор на превозвач, тъй като договорът между общината и фирмата на Васил Пиронков изтича през лятото. Редовното заседание ще се проведе днес - 28.03.2013 г. от 17.30 часа в Пленарна зала на общината.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини