От х:

Днес в x:

Сестрата на Бойко пред БЛИЦ: Виновни са медиите!

Красимира Иванова, сестрата на Бойко Борисов е потвърдила пред БЛИЦ, че брат й е приет по спешност в Правителствена болница. Според Красимира Иванова медиите също били виновни за състоянието на брат й. "Нашето здравословно състояние е производно на медийната дейност”" убедена е тя.

БЛИЦ се е свързал и с високопоставен медицински източник, който е участвал в консултациите за лечението на Бойко Борисов. За разлика от колежката си, той е категоричен, че основен проблем за здравословното състояние на премиера в оставка за притесненията, свързани с "предателствата срещу него през последните седмици".

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    До
    до ааа
    20 -16
    17:31, 26 фев 2013
    Докараха човека до тук,защото се вслушваше и отстъпваше.То какъв ли не го изкараха,братче и като имаш сърце то не издържа.
  • 2
    Да
    Да-да
    12 -7
    19:26, 26 фев 2013
    Да, така е! Крайно време е някой така да ги осъди, че да започнат да си мерят приказките! Не беше толкова отдавна случая с васа ганчева, на която точно медиите й помогнаха да си тръгне по-скоро от този свят.
    Бойко е емоционален и открит човек /точно в това е харизмата му/ и определено една гнусна медийна помия може да му причини това, което се е и случило днес.
    Най-добрата защита е да не чете лично всички тия парцали.
    Хората, които заставаме зад неговата воля да върне българия в нормалното русло на развитие, никак не сме малко!!!
  • 3
    87
    8765
    6 -2
    19:51, 26 фев 2013
    siguren sum che toq infarkt mu go e poruchal-Dogan
  • 4
    Па
    павлова
    10 -4
    19:54, 26 фев 2013
    Как няма да се разболее.От всякъде го нападат като гладни вълци.Тези стачки не ме карат да се чувствам като Българка.Срам ме е.Като гледам кой са протестиращите-младежи който 90 процента са пияни и незнаят за какво са на улиците.Загубихме доверието на Европа в нас.Зад всичко стой някой който дърпа конците,смее се на това колко лесно ни маниполират.Всичко е един голям сценарий.Картината е-пияни младежи който са излезли за адреналин.Това е моето мнение.Има и хора който са излезнали за правата си,но се губят в картинката с пияните.Това мисля аз,а ти?
  • 5
    Zl
    zlatka
    6 -1
    23:27, 26 фев 2013
    Prisuedinqvam se kuv vcichki koito zastavate zad B.Borisov,az jiveq ot 13 godini izvun BG I sledq neprekusnato novinite I gledam kakva zloba se lee ot chervenite drugari I pachite, I az mislq kato vas,mediite imat ogromno vliqnie za sluchiloto se,i nai veche ,koi bqxa na purvite redici,narkomani,piqnduri I oligofreni,az ne vidqx edin chovek umen I intelegenten navun,to samo sgan I kreteni bqxa koito im svetna v poslednite dni che mai ne trqbvashe da se vurzvat na nekoi Drugari I pachi,sega gi chaka oshte po golqm glad,sujelqvam ,che se zapochna neshto da se pravi tam ot B.Borisov,nastupa gi I kak shte go ostavqt da gi oguzi suvsem ,trqbvashe oshte kato vze vlastta da pokajat na taq pashmina tam koi e vinovniq za bednotiqta im,ne toi ot 3 godini upravlenie a,20 godini predi nego se slagaxa napukani tuxli na gradeja na bednotiqta.Az sum glasuvala I shte glasuvam za nego pak,mnogo sme xorata,ne se otchaivaite,na izborite trqbva da im dadem seriozen otpor na tezi koito razbunixa nepravilno naroda,xora,naistina trqbva da razsujdavame trezvo,ne da sme podvlastni na xora koito susipaxa durjavata, a sega iskat da se izkarat kakto vinagi krotkite agneta,izpitvam nenavist kato gi gledam tezi stari cherveni BOKLUCI I PCHI.
Последни новини