От х:

Днес в x:

Всичко за любовта: Руснак отвлече любимата си от психиатрия

Като казват, че всичко на този свят е за любовта и че за любовта граници няма, хората никак, ама никак, не се шегуват. Ето и поредният случай, който доказва, че това е точно така. Този път примерът е от Русия - страна известна, освен с всичко друго, с дълбоки любовни и емоционални драми, като описаните в "Ана Каренина" и филми като "Сибирският бръснар" и "Адмирал".

26-годишният московчанин Антон Бутурин отвлече приятелката си Анна Павленкова /32 г./ от лудницата. "Освобождаването" на любимата си той направил с помощта на двама въоръжени мъже. В историята, наподобявяща филм, Антон и двамата му приятели отишли в психиатричното заведение, където момичето било настанено от своите родители. Един от тримата я грабнал и се затичал към изхода, съобщават местни медии.

Пазачите стреляли във въздуха, но напразно. В крайна сметка момичето било откраднато успешно.

Антон и Анна се появили в един от полицейските участъци на руската столица, за да подадат жалба срещу майката на младата жена за незаконно задържане. Разказали, че тя е била настанена в специализираното медицинско заведение от нея, тъй като не одобрявала връзката на дъщеря си с младежа, от когото чака дете, съобщава lifenews.ru. Ако майката, която настоявала за аборт, бъде призната за виновна, тя може да получи присъда до три години затвора.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини