От х:

Днес в x:

Мистериозна смърт шокира минувачи по Кърджалийска

Районът бе отцепен

Труп на възрастен мъж по анцунг и маратонки, докара до шок млада жена вървяща по тротоара на локалното платно на Кърджалийска, тази сутрин. В района на строителната борса срещу представителството на „Мото Пфое“ дама на възраст 25-30 години забелязала тяло всред бурените на занемарен частен парцел. Тялото било точно до близо двуметрова бетонна стена отделяща значително по-високо разположения път от нивото крайпътния терен. Жената първо извикала, вероятно решила че човекът може да е паднал, но после изпищяла и избухнала в сълзи, разказаха работници от съседните търговски обекти. От своя страна те предположиха, че мъжът вероятно е бил седнал и се катурнал фатално назад, защото на мястото липсва дори елементарно обезопасяване. А височината не е малка. 

Зловещата находка била открита в 10 часа. Районът веднага бе отцепен от полицията, извикан бе съдебният лекар д-р Еленски. Заключението на патолога е категорично-макар мъжът със сигурност да е паднал от бетонният парапет покрай тротоара, смъртта не е настъпила в резултат на това падане. Травмите от него са охлузвания и одрасквания. Какво точно е предизвикало кончината ще стане ясно след аутопсията. 

Междувременно на мястото пристигна и съпругата на починалия. Видимо шокираната жена заяви пред разследващите, че мъжът и не се прибирал от предния ден вечерта. По нататък стана ясно, че след като и сутринта го нямало, жената започнала да го търси. Не е подавала обаче сигнал в полицията, затова и липсващият не бил издирван. 

Починалият е набор 45-ти. По неофициална информация е бил хронично болен. 

От полицията уточниха, че при първоначалният оглед не са открити данни за извършено престъпление.

Г.Христов

Тялото на починалия бе сред тръните на занемарен частен парцел
Мъжът вероятно е седял на бетонният парапет и после е паднал долу
Шокираната му съпруга не можеше да повярва на очите си
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини