От х:

Днес в x:

Пиян дядо бие път от село да гръмне зет си в Харманли

Мястото на екшъна

76-годишният жител на село Помощник област Стара Загора дошъл вчера до Харманли, за да гръмне съпруга на внучката си.

Пенсионерът направил това в магазин за мобилни телефони, където работил зет му Георги. 40- годишният мъж е бил прострелян от упор с газов пистолет в областта на трахеята. Откаран е в УНГ клиника в Пловдив, без опасност за живота. 

Екшънът се разразил по обяд. 76 -годишният Тодор Неев влеязал в магазина за ремонт и продажба на мобилни апарати, където работели внучката му и съпругът й Георги.

Свидетели твърдят пред местния информационен сайт Sakarnews.info, че в магазина не се е чуло врява или някакво спречкване. Само изстрел. Секунди по късно, Георги и жена му извели навън възрастният мъж, съборили го на земята и отнели газовия пистолет с, който стрелял. Едва тогава 40 годишният мъж почувствал болки в областта на гърдите и гърлото. 

Старецът бил едва 50 килограмов, но според роднини бил много лют. Ходел винаги с оръжие и роднините му от гълъбовското село Помощник се опасявали че може да нарани някой. Дори уведомили местният квартален на селото. 

След престрелката, пистолетът е иззет от полицията. Изяснява се дали е бил регистриран. Причините за инцидента остават неясни. Знае се само, че дядото и зет му имали стара вражда.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини