От х:

Днес в x:

130 км из швейцарските Алпи без да ставаш от дивана

Можеш да продължиш да се олежаваш. Ето, дойде моментът, когато невероятните технологии позволяват да изминеш доста километри по невероянто красивите маршрути из невероятно красивите Алпи без да ставаш от дивана.

WebWandern.ch позволява на посетителите да видят най-красивите забележителности на Алпите от гледната точка на турист. За да се постигне желания ефект, инициаторите на проекта използват реално заснето от туристи HD видео на планинските походи.

Всичко на всичко има 10 етапа - 130 км туризъм, от Thusis (Швейцария) до Tirano (Италия), в реално време. Ще ти отнеме дни, ако решиш да минеш всичко - точно толкова, колкото ако си там. Най-хубавото е, че може просто да скачаш насам натам из маршрутите и техните етапи. Но картинката си е красива, съпроводена с оптималната полезна информация.

Не, сериозно - проектът е много познавателен и полезен и не напразно е подкрепен от UNESCO и може да свърши добра работа включително на тези, които са решили да се вдигнат от дивана и да отпрашат към Алпите. Когато и да е това. Ще имат обилна информация и реална представа за нещата.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини