От х:

Днес в x:

Преслава и безплатна бира на откриването на Технополис в Хасково

На 10 май е откриването на ТЕХНОПОЛИС

На 10 май от 15:00 часа новият хипермаркет от специализираната верига за бяла, черна, офис техника и IT – ТЕХНОПОЛИС, ще посрещне първите си клиенти в Хасково.

Откриването ще бъде ознаменувано със специални промоции. Уникалните предложения са за 32-инчов LCD телевизор TELEFUNKEN за 399 лв., цифров фотоапарат FUJI за 69 лв. пералня BEKO за 279 лв. За избрани промоционални продукти, клиентите на новия хипермаркет ще могат да се възползват от изплащане на вноски без оскъпяване.

ТЕХНОПОЛИС Хасково е на кръговото на изхода за Харманли - бул. Съединение и Околовръстен път.  Хипермаркетът ще предлага над 25 000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила, обособени в пет основни продуктови зони, в съответствие с установените от веригата европейски стандарти. 

Откриването на своя нов обект в Хасково ТЕХНОПОЛИС бележи с грандиозен безплатен концерт с участието на фолк дивата Преслава. Спектакълът ще започне от 20:00ч. на паркинга пред хипермаркет ТЕХНОПОЛИС – Хасково. Входът е свободен, а всеки, направил покупка в деня на откриването на магазина, ще може „да я полее” с безплатна бира по време на концерта.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини