От х:

Днес в x:

Едва проходило, ГОРД вече на съд

Сдружение „Гражданско обединение за реформи в държавата” ще търси правата си в съда, заради създаване на друго сдружение със същата абревиатура - ГОРД – „Гражданско обединение за реална демокрация”, ръководено от Слави Бинев.

Заместник- председателят на ГОРД – оригиналът, както сами се наричат, Александър Маринов, каза за БНР: Ние искаме да създадем активно гражданско общество, което да противостои на този начин на управление, на демагогията и популизма. Властта се страхува от възхода на гражданското общество и по всички възможни начини се опитват да спрат развитието на тези процеси. Подготвили сме документите и ще упражним нашето право в най-кратък срок.

„Ние сме младите хора, изразители на интересите на обикновените граждани, ние сме тези, които обичат страната си и ги е грижа за нея, ние сме хората, които ги е срам от управлението и ни е писнало от политическите пируети на изчерпалите се партии и елити. Ние сме хората, които искаме тотална промяна - сега и веднага. Ще съдим Слави Бинев, защото той открадна и дискредитира идеите ни”, категоричен бе Александър Маринов.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини