От х:

Днес в x:

Паяци тренират с патрулка на новия наказателен паркинг

Ладичка с надпис "полиция" върху предния капак бе използвана за тренажор

Общинска полиция тренира върху пътна полиция, как се вдигат незаконно паркирани автомобили. В ролята на тренажор влезе бракувана полицейска лада. Различните шофьори на паяците, внимателно повдигаха бракмата, и тренираха безопасно полагане върху паяка и обратно. В повечето случаи им се получаваше. Сухите тренировки щели да продължат през цялата седмица. Не се знаеше кога ще тръгнат истинските "арести".

Тренингът се водеше на новия наказателен паркинг, който е непосредствено срещу Химмаш, до метан станцията. По съществуващият паркинг се работи интензивно за неговото разширяване. Багер подравнява бивш затревен участък, който после ще се бетонира. Капацитетът ще бъде много по-голям отколкото досегашното място до площадка Спартак, обясниха служители. За работата на паяците ще отговаря шефът на тролеите Гюнай Юсуф, към чието общинско предприятие са прехвърлени специализираните автомобили.

Официалният график на тръгващите след 8 месечно прекъсване паяци се очаква от ресорния замкмет Златимир Желев. По рано през деня бе анонсирано, че общината ще посочи точния ден в който тръгват спец автомобилите и подробности по новото местоположение на наказателния паркинг. Засега такава информация няма.

Г.Христов

Другите два паяка чакаха кротко върху канала
Паркингът се разширяваше с багер
Входът към паркинга
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини