От х:

Днес в x:

НЛО лети със 7000 км/ч, пазят го в тайна

Уфолози са категорични, че този обект не е направен от човешка ръка, а е създаден чрез изключително напреднала извънземна технология

НЛО да прелита с невероятна скорост е засечено още преди две години в Чили. Властите и досега пазят в тайна странния обект, но кадри с летящата чиния наскоро плъзнаха в нета. Според експерти записът показва, че извънземният обект лети с 4000 мили в час (6400 км/ч) – нещо свръхестествено за човешките технологии.

Клипът е направен през 2010 г. по време на въздушно шоу във военновъздушната база в Сантяго. Изпълненията на самолетите обаче не представляват нищо пред високоскоростния неидентифициран обект. НЛО-то лети със светкавична бързина и може да се забележи само на забавен кадър.

Уфолози са категорични, че този обект не е направен от човешка ръка, а е създаден чрез изключително напреднала извънземна технология, неизвестна за човечеството.

Скептици пък са на мнение, че това е обикновен дефект на камерата или плод на нечие развинтено въображение. „Не е възможно да съществува обект, който да развива скорост от близо 7000 км/ч, колкото и развита технология да има”, разсъждават интернет потребители относно видеото.

Други пък им опонират, като отбелязват, че няма как да знаем колко напреднали са извънземните цивилизации. „И навремето хората са били убедени, че Земята няма как да е кръгла, ами е плоска. Не бъдете тесногръди”, спорят форумци.

Странното видео не буди интерес само у интернет потребители. Оказва се, че и от чилийското правителство са взели кадрите насериозно и в момента текат няколко експертизи. Неслучайно вече две години клипът се пази в тайна.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини