От х:

Днес в x:

Побесняла ревнивка остави гладни семействата на работници

Жената на сериен кръшкач разби семейния бизнес, за да отмъсти на неверника за предателството

Съпруга на бизнесмен не намерила по-подходящ начин да укроти шавливия си мъж и попиля от яд семейния им бизнес.

Жената на неверника се видяла в чудо от серията изневери на благоверния й и лютата пазарджиклийка оставила без препитание 25 души, работещи в фирмата им.

За да спасят семействата си от глад, хората от колектива направили чудеса от храброст, за да спасят брака на шефовете.

Разривът стартирал още покрай Св. Валентин, когато Ваня С. надушила, че съпругът й Тихомир изживява чувствен романс не с една, а с цели четири жени, четем в „Стандарт“.

Историята се разплела с помощта на семейна приятелка, която потвърдила съмненията на ревнивката. Съпругата, която е и главна счетоводителка на строителната фирма се зарекла, че ще съсипе мъжа си, но пострадал и бизнеса им.

Всички възможни служители – зидари, фаянсаджии и бояджии, се изредили да утешават предадената съпруга. Усилията им стигнали до там, че й направили серенада с ромски оркестър.

Уви, кръшкачът получил документите за развод. Мъжът се примирил и обявил, че ще съхрани остатъците имущество за себе си и прощален купон на Сирница. Остатъкът от парите неверникът щял да използва за издръжка на двете им деца и разходи по развода, защото, естествено, вината му е доказана.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини