От х:

Днес в x:

Силиконов бюст гръмна в самолет за Варна

Инцидентът се случил с млада жена от София, която пътувала с полет от София за Варна. Когато самолетът започнал да набира височина жената започнала да крещи от болка, сочейки гърдите си.

Първоначално самата жена не можела да обясни какво се случва и само твърдяла, че има болки в гърдите. След като свалили дрехите й станало ясно, че бюстът й не е на място и се е разпръснал на различни места по гърдите и деколтето.

Стюардесите само успели да облекчат болките й с успокоителни медикаменти, които я закрепили в съзнание. За щастие полетът бил кратък и още при кацането жената била поета от линейка и откарана незабавно в болница.

Лекарите са категорични, че ще има трайни последствия за здравето на жената и тя ще се възстановява поне година, за да върне формата на бюста си.

Младата дама си била сложила новите гърди миналия понеделник, лекарите я предупредили, че не трябва 40 дена да се качва на самолет, въртележки и подобни съоръжения, също така 2 седмици да не сваля превръзките. Жената обаче пренебрегнала лекарските предписания, водена от желанието да покаже новия си бюст на приятеля си, който по това време се намирал във Варна и нямал възможност да пътува до София.

Източник: rozali.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини