От х:

Днес в x:

Плаващи хотели, а даже и летят

В близко време в Москва ще отворят врати десетки плаващи хотели. Те ще бъдат построени върху стари баржи и параходи. Проектът стартира още миналата година, а според заложените планове до пет години ще бъдат пуснати на вода - в реки и езера из цяла Русия, повече от 140 хотела. Съвсем скоро около 50 плаващи хотели ще заработят. Всъщност няколко вече приемат гости. Такива, например, могат да бъдат видени по Волга, съобщава Про хотел.

Фантазиите обаче не спират до тук. В бъдеще дори ще бъде възможно не само да се пътешества с плаващи хотели, но и да се почива в разкошни въздушни лайнери
.

Развитието на хотелиерския бизнес през следващите две десетилетия ще дари туристите с незабравими пътешествия на летящи хотели, които са оборудвани с удобни апартаменти, барове и ресторанти. За любителите на водата има и друга възможност - аква-хотели.

В момента плаващите хотели в Москва са новият писък на модата
. Въвеждането на такива хотели ще даде и повече място за хора в градовете. Властите в руската столица приемат идеята на драго сърце, тъй като в района има много крайбрежни места, които са необитаеми, но могат да бъдат снабдени с ток и други съвременни услуги.

Морфотел е нарекъл творението си италианският дизайнер Джанлука Сантосусо.
Луксозният летящ хотел Белуга
Плаващият хотел Майя
Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини