От х:

Днес в x:

Юнайтед катастрофира

Уест Хем разгроми с 4:0 носителя на трофея Манчестър Юнайтед и се класира за полуфиналите в турнира за Купата на Лигата в Англия.

Загубата бе първа за тима на Алекс Фъргюсън след серия от 29 поредни мача без поражение във всички турнири, допълва БТА. Освен това Манчестър Юнайтед бе победител в турнира в последните два сезона.

Димитър Бербатов остана извън групата на "червените дяволи" за този двубой. Той получи почивка, както и още редица от титулярите на тима, което доведе до загубата.

По два гола за Уест Хям, който е на последно място във Висшата лига, реализираха Джонатан Спектър и Карлтън Коул. Спектър направи 2:0 с попадения в 22-та и 37-та минути, а Коул бе точен в 56-та и 67-та минути.

Освен Уест Хем за полуфиналите се класира и Арсенал, който победи с 2:0 у дома Уигън след автогол на Антолин Анкара в 41-та минута и гол на Никлас Бендтнер в 65-та. Другите два четвъртфинални двубоя са днес: Ипсуич - Уест Бромич и Бирмингам Сити и Астън Вила.

Четвъртфинални срещи от турнира по футбол за Купата на Лигата в Англия: Арсенал- Уигън - 2:0 Уест Хям - Манчестър Юнайтед - 4:0 днес играят: Бирмингам Сити - Астън Вила Ипсиуч - Уест Бромич

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини