От х:

Днес в x:

Кръстоват трабант с мерцедес. Преглед на регионалния печат

„Цветанов и Плевнелиев идват в Кърджали” е водещото заглавие на всекидневника „Нов живот”. Медията припомня, че днес се открива граничният контролно пропускателен пункт при Ивайловград и двамата министри ще вземат участие в церемонията. На път за София те ще минат през Кърджали, където ще дадат пресконференция.

Основна тема във вестника са високите цени на зимнината тази година заради скъпите зеленчуци. Разказва се и за артефакти от соцепохата, които лежат забравени в музея.

Билбордове посрещат владиката в Кърджали, е основната тема в всекидневника „Арда нюз”. Вестникът отбелязва, че едното рекламно пано вече е поставено на централния кърджалийски храм „Св.Георги Победоносец”. Втори билборд ще бъде монтиран на входа на града.

Друга водеща тема е срещата на главния мюфтия Мустафа Алиш Хаджъ с главния прокурор Борис Велчев и обвининията срещу Недим Генджев във фалшификации.

Стар трабант се превърна в най-атрактивното возило в Южна България, пише вестник Родопи 24х 7. Разказва се за тенекеджията от Глухар Исмаил Гюнер, който докарал модните тенденции от Германия. Използвал части от „Мерцедес”.

Медията отбелязва и назначението на Йорданка Гочева за шеф на дирекция „Земеделие”.

Георги Кулов

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини