От х:

Днес в x:

Новата Мис САЩ била стрийптийзьорка

Ако очаквате от родената в Либия Рима Факих - Мис САЩ 2010, да носи фередже, дълбоко грешите. Красавицата, чиито роднини изповядват исляма, предпочита далеч по-разкрепостеното облекло, а понякога е съгласна дори с пълната му липса.

Дни след като получи короната и се превърна в първата Мис САЩ с арабско потекло, Рима разкри още една страна от личността си. Оказа се, че наред с останалите признания, тя е носителка и на титла от състезание за танци на пилон. През 2007-а чаровната брюнетка е спечелила с уменията си надпревара Stripper 101 в еротичен клуб в Детройт. Снимки от участието й в стрийптийз конкурса, на които госпожица Факих позира в провокативно облекло, бяха публикувани на уебсайта на местно радио и предизвикаха скандал, който застрашава дори новопридобитата й титла.

24-годишната Рима е завършила католическо училище, а днес работи като мениджър. Семейството й емигрира от Либия в Щатите, когато е едва двегодишна. Тя споделя, че част от роднините й изповядват исляма, но родителите й никога не са я спирали да показва тялото си.

“Красотата привлича вниманието, но личността печели сърцето”, твърди красавицата. Остава обаче въпросът дали опитът й да привлече вниманието със стриптийз няма да й струва короната.

Източник: arenabeauty.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини