От х:

Днес в x:

8 °C

Коронясаха Miss USA 2020

Изображение 1 от 2

    Конкурсът бе отложен заради COVID-19, но победата си струваше чакането за Мис Мисисипи. Ейжа Бранч беше коронясана за Мис САЩ 2020 в понеделник вечерта на церемония, която се проведе на живо в Graceland на Елвис Пресли.

    22-годишата красавица е първата афроамериканка, който представлява щата Мисисипи в конкурса Мис САЩ. Тя е дипломантка на Оле Мис (Университета на Мисисипи) с платформа за реформа на наказателното правосъдие.

    Преди да бъде коронясана, тя сподели възгледите си за законите за оръжията: "Като човек, който е израснал в дом с оръжие, научих в ранна възраст как да зареждам, как да стрелям и да спазвам безопасност с оръжието и мисля, че това обучение трябва да бъде достъпно за всички". По-нататък тя каза, че "трябва да изискваме хората да преминат курсове за обучение и безопасност", преди да получат оръжия.

    Първа подгласничка стана Мис Айдахо САЩ Ким Лейн, а втора подгласничка е Мис Оклахома САЩ Марая Джейн Дейвис.

    Представителки на всичките 50 щата плюс Окръг Колумбия се състезаваха за титлата в три категории -  бански костюми, вечерни тоалети и интервюта. Девет от претендентките са бивши победителки в Miss Teen USA.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини