От х:

Днес в x:

ВМРО-НИЕ с декларация срещу "Монолит"

Общинското ръководство на партия "ВМРО-НИЕ" излезе с декларация срещу жалбата на фирма "Монолит" до Комисията за защита на конкуренцията, в която се оспорва тръжната процедура за усвояването на 10 000 000 лева.

Средствата се отпускат на общината по Оперативна програма "Регионално развитие" за подобряването на парковата и градска среда.

Възмутени сме от опита на един наш съгражданин да бламира желанието и амбициите на община Хасково да привлече свежи капитали, предоставени безвъзмездно от Европейския съюз. Когато това се обяснява със стемеж да се защити обществения интерес, ние гражданитете и цялата община имаме право да кажем - стига, пише в декрларацията.

От ВМРО-НИЕ призовават хасковлии да изразят недоволството си към действията на строителната фирма, които забавят изпълнениета на проекта и могат да доведат до провалянето му.

Комисията за защита на конкуренцията изискаха от общината становище за оспорваната от фирма "Монолит" условия на търга. Отговорът на администрацията трябва да е готов до три дни.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини