От х:

Днес в x:

4 °C

Гонят дете с морбили от Инфекциозно. Правят плаж в Кенана. Преглед на печата

Ирина Младенова: Изгониха внучето ми от Инфекциозно, пише в голямото заглавие над главата в „Хасковска Марица”. Едногодишното дете било прието в неделя, а вчера изхвърлено от отделението все още с температура, кашлица и повръщане. Според лекарите обаче то било изписано по нормалния начин.

Куйович на съд в Хасково днес, друг акцент от първа. Осъденият наркобос иска от магистратите да му обединят присъдите в едно общо наказание.

Счетоводител на разследван бизнесмен се обеси, пише още на първа страница. Икономистът Иван Тодоров водел сметките на харманлийския бизнесмен Стилян Алтънков, който бе разследван от ДАНС за контрабандно гориво.

Манолов пише на Плевнелиев за път, на Борисов за безмитна зона, акцент от втора страница. Вчера градоначалникът на Свиленград скочи срещу дупките по пътя за Турция.

Прокурист идва в МБАЛ Хасково, пише още в броя. Човекът от София трябвало да стабилизира здравното заведение.

Адвокати скачат срещу прокурор заради медиите, пише в акцента на криминалната страница. Защитниците на подсъдимия за измами експрокурор Стоян Апостолов поискали вчера отвод на обвинителя Дарина Славова. Аргументите им били, че Славова разгласила пред медиите обвинението за имотни измами срещу Апостолов и неговия съучастник. Тя пък контрира, че го е направила след приключване на разследването, с цел да предупреди хората за опасността от нови измами.

Майка на две деца иска на военна мисия в чужбина, пише на 4 страница. Татяна Петрова вчера се завърна от Босна, но вече е готова за следващата мисия. По 1000 евро била заплатата на войник, става ясно от думите й.

В Ябълково пият бира преди Египет. Думите са на археолога доц. Красимир Лещаков. Находките от разкопките клай Ябълково той обяви вчера на брифинг в музея.

Милко Калайджиев отваря кафе в Свиленград, пише на 8 страница. Заведението щяло да бъде в центъра, малко и кипро – до 40 места.

Паспортите от София с куриер, акцент над главата в „Новинар юг”. Издадени 10 лични карти и 12 паспорта бил целият резултат от многолюдната опашка пред МВР Хасково миналия ден.       

Преди 90 века: бира и миди на корем, пише в другия водещ материал на първа страница. Древните край Ябълково ги мързяло да ходят на лов, хапвали крехко агнешко и свинско, допълва изданието.

НЗОК прати аптеките в чакалнята, чело на втора страница. Темата – забавеното плащане на фармацевтите.

МБАЛ Хасково с рекордни приходи, пише още в броя. Милион и половина лева бил финансовият резултат за месец март, което било рекорд. В текста се допълва, че лекарските заплати въпреки това се бавели. Излиза, че бачкаш, не бачкаш – все тая, пак си без пари.  

6 самосвала пясък в Кенана, пише в акцента на спортната страница. Корт 1 щял да става терен за плажен волейбол. Пясъкът – от Арда. На 15 май.

Блоковете в Сараево още са надупчени от войната, казват рейнджъри от кенанската рота, която вчера се върна от Босна. Целият материал е на 7 страница в броя.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 01.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес сте доста заети, но вършите всичко по отличен начин. Намирате време дори за незначителни неща, а това се дължи на безупречната ви организираност. Не допускайте на нищо да нарушава графика ви, тъй като това няма да се отрази добре на очакванията ви.
01 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се отказвайте от целите си, перспективите са обещаващи. С повече активност и добра организация ще се адаптирате към промените, колкото и да не ги отчитате като факт. Вътрешни противоречия ще ви изправят пред необходимостта да вземете бързи решения, отнасящи се до вас самите.
01 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
01 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Акумулираната от вас енергия ще се прояви по подходящ начин и скоро ще може да се поздравите с практични реализации. Новости и от личен характер ще зарадват някои от вас, особено самотните Раци. Започната връзка ще продължи дълго. Вниманието и нежността, на които се радвате ви правят по-добри.
01 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работете сериозно днес, тъй като развитието на делата ви в близко бъдеще зависи до голяма степен от днешния ден. Подходете с търпение към бюрократичните неуредици и не хабете нервите си за дреболии. Замислете се за сериозни инвестиции.
01 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Само внимавайте, да не предизвикате съдбата с агресивната си намеса в отношения и събития, в които е по-добре да стоите настрана. Ако целите ви са свързани с бизнеса или професионалната кариера ви очаква натоварена програма.
01 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
01 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си. Така ще се подготвите и по-добре за предстоящите си изяви, за които сте нетърпеливи.
01 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
01 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
01 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Съсредоточете енергията си в творчески проекти и ще постигнете забележителни резултати. Внимавайте да не се разминете с една изгодна сделка. Очертава се служебно пътуване, което ще отвори шанс за служебен просперитет.
01 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Повече се вслушвайте в мнението на специалистите и не пристъпвайте съветите им. Във ваш интерес е да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо. Начинанията, с които се захващате могат да бъдат успешни, ако смекчите тона си в отношенията с колегите и приведете в ред личните си дела. Не се разпилявайте.
01 дек 2020
Последни новини