От х:

Днес в x:

Дистанционно управление за жени

Австралийска книжарница сбъдна мечтата на половината човечество, като пусна в продажба уникален уред - дистанционно за управление на жени. 

Машинката прилича на обикновено дистанционно за телевизор, но на нея е изобразена жена. С различните копчета може да се изпълняват най-разнообразни команди и да се улеснява животът на другата половина от населението на Земята.

Командите са най-разнообразни и предоставят корекция на всички най-често срещани грешки в програмирането на жените. Те варират от "да прости и да забрави", през "да се съгласи", "да приготви храна" и стигат до задоволяване на най-съкровените мъжки фантазии, като "да се съблече и да донесе бира".

Освен това с тази машинка мъжете могат да увеличат размера на бюста на дамата или пък да я накарат да им отговори положително или отрицателно в зависимост от тяхното лично желание.

Всичко това е достъпно срещу скромната сума от 15 австралийски долара.

Всъщност за съжаление става дума за играчка, а не за истински уред, продавана в книжарницата Borders в Мелбърн. За нещастие на собствениците на магазина обаче навръх осми март феминистки се натъкнали на този раздразнил ги уред. В момента те са готови да заведат дела срещу магазина и се води разследване кой е произвел обидната играчка.

Представителите на магазина се опитват да се оправдаят и обясняват, че играчката наистина е образец на примитивен хумор, но е напълно безобидна. От книжарницата обясняват, че са пуснали в продажба аналогичния уред - но за управление на мъже. Колкото и да е изненадващо обаче, той свършил твърде бързо и в момента нямало дори в склада.

Източник: monitor.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини