От х:

Днес в x:

Д-р Ваня Михалева от БСП:Социалистите залагат на младите хора за промяна в Кърджалийско!

  БСП залага на младите хора за промяна в Кърджалийско.  Листата ни е от екип високомотивирани и инициативни хора.Те са убедени, че могат да отстояват интересите на кърджалийци. Това пролича на предизборните срещи.Хората от региона са впечатлени от младостта и позитивизма на номинираните в листата на БСП. Това сподели за Кърджали бг вести вторият в листата д-р Ваня Михалева. Тя посочи,че водачът Христо Проданов е,човек,който привлича симпатизанти и дава шанс за успех на вота. Социалистите очакват депутатски мандат в Девети кърджалийски многомандатен район.

 Аз съм от гражданската квота.Включвам се в листи на БСП,защото тяхната социална програма ,съответства на моите убеждения,казва още д-р Ваня Михалева. Тя смята,че при неуспех на вота за социалистите, ще се промени не социалната политика,а хората ,които я представляват пред избирателите в Кърджалийско.

БСП винаги е имала силна социална политика.Неизменен приоритет в нея е било здравеопазването.В листите на партията винаги са присъствали медици,подчертава д-р Ваня Михалева.Тя е категорична,че когато БСП е била в управлението здравеопазването в Кърджалийско винаги е било приоритет на държавата.

  Д-р Михалева смята,че ако бъде избрана за народен представител ще работи за развитието на детското здравеопазване. Ще постави акцента върху бъдещето на денталната медицина. Работи като стоматолог от дипломирането си в Медицинския университет в Пловдив.Смята,че здравеопазването е длъжник на пациентите.Смята,че пациентите трябва да се чувстват обгрижвани.Тя сочи,че има национални програми в здравеопазването,но обикновено те не могат да обхванат големи групи деца или не се изпълняват.В денталната медицина,единственото изключение е силанизацията на детските зъби.Д-р Михалева смята,че профилактиката и медицинските грижи трябва да се полагат още от бременността на майките,както и при малките деца,за да инвестираме в бъдещето,за да могат възрастните хора,за да имат здрави зъби,да имат изобщо зъби в устата си.Тя казва,че можем да се поучим от опита на Япония.Страната на изгряващото слънце е заложила в своите приоритети всеки възрастен човек на 80 години да има поне 20 зъба в устата си.Това се постига с грижи още от детската възраст.Здравеопазването не може без мащабна здравна просвета сред населението,която днес ни липсва,подчертава д-р Ваня Михалева.

 Д-р Ваня Михалева призовава:Гласувайте с № 24 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET
Последни новини