От х:

Днес в x:

ТОРОР БАТКОВ-СИН: ОТВАРЯНЕТО НА ГРАНИЦАТА РУДОЗЕМ-КСАНТИ ЩЕ ИМА ОГРОМЕН И МОМЕНТАЛЕН ЕФЕКТ ВЪРХУ МЕСТНАТА ИКОНОМИКА

Изображение 1 от 2
  С традиционни родопски ястия – пареник и пататник - посрещнаха в с. Чепинци хората кандидата за депутат от гражданската квота на ГЕРБ-СДС Тодор Батков-син, който е с преференция 102 и номер 22 в листата.

  С. Чепинци е сред големите в областта- с над 2600 жители, с напредничаво училище и успешен клуб по хокей на трева, който е дал много състезатели на националния отбор.

  „Благодаря за прекрасната храна и уникалното гостоприемство, с което се славят Родопите. Направихме свежа положителна кампания, вдъхнахме доверие на хората, че ще си изпълним ангажиментите и най-вече успяхме да накараме хората да мечтаят за един по-добър и достоен живот“, каза Тодор Батков -син.

  Той напомни отново приоритетите, които са важни за община Рудозем и околните села – инфраструктурните проекти, които са артериите на икономиката и отварянето на границата Рудозем-Ксанти. „Когато това се случи, ефектът за Чепинци, Рудозем и цялата област ще бъде моментален и огромен- човекопоток, туристи, стокообмен, търговия. Така че подготвяйте се да работите по-усилено, защото обменът с Гърция ще стане сериозен.“, каза Тодор Батков-син пред хората.

  Той отново призова в неделя да се гласува за ГЕРБ-СДС. „Ако не гласувате, тогава друг решава вместо нас – решават хората, които се страхуват и хората, които си продават гласа“, каза още Батков-син.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини