От х:

Днес в x:

ТОДОР БАТКОВ-СИН: ИНВЕСТИЦИИТЕ В МОДЕРНА СПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА ЩЕ ПРЕВЪРНАТ СМОЛЯНСКИЯ РЕГИОН В СПОРТНА ДЕСТИНАЦИЯ

Изображение 1 от 2

    „В следващия 50-и парламент ще работя за това с. Орехово, Община Чепеларе да участва по програмите за развитие на селските райони и за облагородяването му като дестинация на спортно-подготвителни лагери.

    Инвестициите в модерна спортна инфраструктура са задължителни, за да превърнем региона в цялостна спортна дестинация“. Това каза кандидатът за народен представител Тодор Батков-син при срещата си с жители на селото.Там се намира единственият пълноразмерен стадион, който е на 1100 м. надморска височина с перфектен климат, подходящ за спортни лагери.За активизиране на общите усилия за развитие на селото като спортно-подготвителна дестинация се обяви и бившият треньор на Левски и Националния отбор по футбол - Георги Кючуков, който живее в Орехово.

    Тодор Батков-син, който е номер 22 и преференция 102 в листата на ГЕРГ-СДС, не крие, че проблемите на спорта са му особено близки и ще са негов фокус в бъдещото народно събрание.

    Във вчерашния ден той беше и на стадиона, за да подкрепи отбора на Родопа Смолян в мача срещу Саяна Хасково. Компания му правеха все хора, които истински милеят за българския футбол и спорт. Сред тях бяха легендата в плуването Петър Стойчев, спортният директор на ПФК Лудогорец, зам. председателят на УС на Родопа Смолян Валентин Кюлхански, президентът на Българската професионална футболна лига Атанас Караиванов, кметът на Смолян Николай Мелемов, Тодор Батков-баща, който отскоро е в Обществения съвет на БФС.

    „Трябва да се инвестира сериозно в детско-юношеския спорт. Не само общините, но и Министерство на спорта и федерациите трябва да поемат част от финансирането на спортните клубове. Недопустимо е големи градове като Доспат, Чепеларе, Златоград, Рудозем и Девин да нямат футболни отбори и почти нямат спортни отбори с представителство в националните първенства. Едва ли за някого има съмнение, че колективното развитие на спорта ще бъде първостепенна кауза за мен в парламента!“, заяви Тодор Батков-син.

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини