От х:

Днес в x:

„Това е България“ – спектакълът, който промени отношението на българите към собствения ни фолклор!

ТОВА Е БЪЛГАРИЯ

Най-успешният спектакъл на Ансамбъл „Българе“ – „Това е България“, се завръща с обновена версия на сцената на Културно-спортен комплекс „Спартак“ в Хасково

Събитието се осъществява със съдействието на Община Хасково и е под патронажа на кмета на Община Хасково, г-н Станислав Дечев.

След рекордните 3000 представления в 24 страни по света, в това число и на Бродуей в Ню Йорк, преминал през различни трансформации, най-успешният спектакъл на ансамбъл „Българе“ – „Това е България“ се завръща с обновена версия на Хасковска сцена. Със своето виртуално присъствие на сцената, незабравимият български актьор Георги Черкелов ще ни преведе през музиката, песните, танците, обичаите и народопсихологията на българите от Родопите, Македония, Шоплука, Северна България, Добруджа, Странджа и Тракия.
Спектакълът запознава зрителя с историята, традициите, културата и несломимия дух на българския народ, поднесен по един великолепен начин.

Билетите са на преференциални цени до 24 май: 15 и 20лв и могат да бъдат закупени онлайн на www.epay.go и касите на EasyPay.
Повече информация на тел.: 088 226 0119

 ДИРЕКТЕН ЛИНК ЗА БИЛЕТИ: https://epaygo.bg/3114895158

„Това е България“ – спектакълът, който промени отношението на българите към собствения ни фолклор!

 

Видеа по темата

Последни новини