От х:

Днес в x:

Полицейска хроника: Задържаха смолянчанин с наркотици, в Грохотно пиян преби 66-годишен

Притежание на наркотични вещества

49-годишен смолянчанин е задържан за притежание на наркотични вещества. При извършена полицейска проверка на 16.04.2024 г., в дома му са намерени и иззети, две електронни цигари, съдържащи течност, която след направен полеви наркотест е реагирала положително на канабис. По случая е образувано бързо производство.

Криминални прояви

40-годишен мъж е задържан в РУ-Девин за извършване на хулиганска проява. На 16.04.24 г. около 16:00 часа, пред хранителен магазин в девинското село Грохотно, мъжът е извършил непристойна проява нарушаваща обществения ред. В явно нетрезво състояние, той нанесъл побой на 66-годишен свой съселянин. По случая е образувано бързо производство.

ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО

Сигнал за пожар в селскостопанска постройка, намираща се в смолянското село Ряка, е получен на тел. 112 на 16.04.24 г. в 07:40 часа. Пламъците нанесли имуществени щети. Унищожена е селскостопанската постройка с площ 20 кв.м и намиращо се в нея сено – 3 бали. Пристигналите на мястото два екипа на пожарната служба в Смолян, своевременно погасили огъня преди да се разрасне. Причините за възникване на пожара са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини