От х:

Днес в x:

Водещ специалист по детска хирургия с безплатен прием в Хасково

Един от водещите специалисти по детска хирургия у нас проф. д-р Пенка Стефанова ще преглежда безплатно децата от гр. Хасково и областта, съобщиха от МБАЛ-Хасково.

Проф. Стефанова е председател на Българското дружество по детска хирургия и зам.-председател на Българското хирургично дружество. Тя е и началник на клиниката по детска хирургия в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. 

Специалистът и екипът й ще са в областта на 12 и 13 април. Те ще посетят и няколко детски градини в района за профилактика.

Прегледите в Хасково ще се състоят в Медицински център към МБАЛ от 9 часа и през двата дни.

Профилактичните прегледи са насочени към всички бебета и деца до 18-годишна възраст с хирургични проблеми от различно естество -както свързани с вродени патологии, така и за всички заболявания изискващи хирургична намеса.

Проф. Стефанова и екипът й вече имат завиден опит с подобни инициативи, които се оказват доста успешни и в изключително голяма полза за децата от различни области. Целта на подобни инициативи е навременното откриване на различни хирургични болести при децата и предлагане квалифицирано и адекватно лечение.

За безплатните прегледи в петък и събота е необходимо предварително запазване на час на тел: 038 606 700 от 10:00 ч. до14:00 ч. в деня преди приема.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини