От х:

Днес в x:

88 служители преназначени, откакто Петя Банкова е начело на Митниците

От назначаването на Петя Банкова за директор на Агенция "Митници" през февруари тази година няма уволнени, но са направени кадрови промени. 88 служители на ръководни и експертни длъжности са преместени временно или преназначени на други длъжности, съобщава „Дневник“. За тези промени се разбра покрай ареста на Банкова.

Кадровите смени са обхванали двамата директори и част от заместник-директорите на териториални дирекции в Пловдив и София, началниците на три от големите митнически пунктове - "Капитан Андреево", "Лесово" и "Калотина", както и началниците на смени на трите пункта. Мотивите са свързани както с информации, получени от партньорски служби, включително Австрия, така и с виждането на ръководството за показаните от тях резултати в досегашната им работа, допълват от Агенция „Митници“, цитирани от „Дневник“.

На най-големия сухопътен гранично-пропускателен пункт „ Капитан Андреево“ в края на март направените рокади застигнаха началника там Георги Господинов. След три години на този пост Господинов беше изпратен в МБ Свиленград, а неговите задължения като временно изпълняващ длъжността пое Мария Диманова. Всички началник смени на пункта също бяха подменени.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    Баце
    21 -3
    16:34, 8 апр 2024
    Който не се отчита където трябва,сега ще оперен пешкира!😀
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини