От х:

Днес в x:

Акция на ДАНС срещу контрабандата с обиски в Хасково и Свиленград

Изображение 1 от 5

  Акция на ДАНС и КПКОНПИ стартира днес в Хасково, Свиленград и София. Проверени са няколко адреса в Хасковска област. Обект на разследването са шефката на Агенция „Митници“ Петя Банкова и заместникът й Людмил Маринов. Обиски са извършени в жилището и кабинета на директорката.

  Проверени са и имоти в Хасково, сред които във вилна зона “Каменец” и в центъра на града на пешеходната улица “Сан Стефано”. Претърсени са и адреси в Свиленград. По наша информация имотите са свързани с бивши и настоящи служители на Митниците, ИАРА и бизнесмени. По първоначална информация операцията е стартирала край разследване на контрабандни канали. По наша информация е арестуван бивш шеф на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури, който е от Хасково.

  По-рано БНТ съобщи, че акцията е свързана с разследване срещу сочения за контрабандист Николай Николов – Паскал и неговите евентуални връзки за осъществяване на контрабанда. Мъжът е родом от Хасково, но според запознати той от години живее в Гърция.

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (2)

  • 1
   Ше
   Шебек
   49 -1
   20:37, 3 апр 2024
   Интересно е кога ли ще има акция за наркотици в особено големи размери ,всеки знае,всеки се свива но.... чадъра кога ще падне? Имената на бизнесмените всички ги знаят,но Областна Дирекция на МВР явно "няма информация"🤣🤣
  • 2
   Та
   Тази отварачка
   1 0
   20:00, 4 апр 2024
   не беше ли на ококорения Каун човек?
  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини