От х:

Днес в x:

Откриха над 34 000 лева в чейндж бюро над касовата наличност

Още 19 обекта са проверени при проведената специализирана полицейска операция в Свиленград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Целта на операцията е противодействие на престъпността, опазване на обществения ред, противодействие на купуването на гласове и недопускане на пътен травматизъм.

Униформените са проверили финансови и търговски обекти, и пунктове за черни и цветни метали. Служители са открили в обменно бюро над 34 000 лева извън касовата наличност, за което служители от НАП, участващи в акцията, са съставили акт.

В хода на проверката са проверени и 149 МПС и 193 лица. Връчени са 15 електронни фиша и са съставени 20 акта и 5 фиша по ЗДвП за различни нарушения. В 16 часа служителите са проверили мотоциклет „Хонда“, шофиран от 28-годишен от града със спътник негов съгражданин на 25 г. В личния багаж на пътника са открити 2 станиолови топчета със суха зелена листна маса с тегло 10,5 грама, реагираща при полеви нарко тест на марихуана. Последвало е претърсване в жилището му на улица „Р.Милков“, където е открита още 1,5 грама от същата дрога. Образувано е досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини