От х:

Днес в x:

Търсят фирми за ремонт на хасковския театър, кметства, читалища и градини за над 1.7 млн. лв.

Община Хасково обяви обществена поръчка за ремонт на сгради за над 1.7 млн. лв., съобщиха от местната администрация.

Ще бъде извършено енергийно обновяване на ДКТ "Иван Димов" в Хасково“. Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи е до 480 календарни дни. Максималната стойност на поръчката не може да надвишава: 845 310,09 лв. без ДДС. Сградата ще бъде обновена по процедура: „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на публичен сграден фонд за административно обслужване, култура и спорт“, към Инвестиция „Подкрепа за обновяване на сградния фонд“ на Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България.

Сградата е построена в периода 1924 – 1926 г. Основна реставрация и реконструкция на културната инфраструктура, без прилагане на мерки за енергийна ефективност е извършена през 2004 г. от страна на Община Хасково, като собственик на сградата и целия имот. Театърът разполага с две зали: голям салон за драматичен театър с 290 места и камерна зала за куклен театър със 110 места.

Предвидена е подмяна на дограма, монтаж на външна и вътрешна топлоизолация. Топлинно изолиране на подова конструкция и тавана. Планирана е подмяна на покривната конструкция, с полагане на покривни термопанели от минерална вата с дебелина 10 см върху дървена конструкция.

Търси се фирма за ремонт на други общински сгради за максимална стойност 867 644,22 лв. без ДДС, като поръчката е разделена на 4 обособени позиции.

- ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 1: „Ремонт на тоалетна в сградата на кметство с. Манастир“, „Ремонт на сградата на кметство в с. Орлово“, „Ремонт на покрив на сградата на ОУ „Христо Ботев“ /стара част /, с. Долно Големанци“, „Ремонт на сградата на НЧ „Изгрев 1900“, с. Книжовник“, „Ремонт на зала в сградата на кметство с. Малево“.

Максималната стойност на обособената позиция не може да надвишава 261 259,01 лв. без ДДС

- ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 2: „Ремонт на помещение на ТСК „Тангра“ в сградата на пл. „Общински“ №3, гр. Хасково“, „Ремонт на сградата на НЧ „Република – 1971“, гр. Хасково“, „Ремонт на покрив на административна сграда на ул. „Ивайло“ №1, гр. Хасково“, „Ремонт покрив на сградата на ДГ №21 „Вихрогонче“ с. Конуш – група с. Стамболийски“, „Ремонт на покрив на сградата на кметство с. Зорница“, „Ремонт на тоалетна в сградата на кметство с. Клокотница“, „Ремонт на помещение в сграда за гласуване, с. Брягово“, „Ремонт на ограда и фасада /южна/ на сградата на ДГ №21 „Вихрогонче“ – група с. Узунджово“.

Максималната стойност на обособената позиция не може да надвишава 262 907,68 лв. без ДДС

- ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 3: „Ремонт на покрив на централната сграда на Община Хасково (над архив ГРАОН)“, „Ремонт на сграда на бул. „Г. С. Раковски“ №35, гр. Хасково“, „Ремонт на покрив на сградата и помещение в мазе на Спортна зала „Спартак“, гр. Хасково“.

Максималната стойност на обособената позиция не може да надвишава 270 399,83 лв. без ДДС

- ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 4: „Ремонт на тераса (фасада изток) в сградата на пл. „Общински“ №3, гр. Хасково“, „Ремонт (частичен) на покрив на сградата на ул. „Цар Освободител“ №2 (малък Бизнесцентър) и ремонт на козирка на източна фасада, гр. Хасково“.

Максималната стойност на обособената позиция не може да надвишава 73 077,70 лв. без ДДС

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ко
    КОКО ДЖАМБО
    13 -1
    19:32, 23 фев 2024
    Ах търсят😁Не са ли предварително намерени🤣
  • 2
    Ба
    Бай Танас общественик
    6 -2
    22:52, 23 фев 2024
    Театъра ни има нужда повече от ремонт отколкото детски градини, селски кметства с тоалетните в двора, покриви и тнт. Смях в залата и комисионни за някой си !
    Между другото залата в театъра не се препоръчва за хора с клаустрофобия моя позната там си глътна езика, защото е отишла да гледа детето си на сцената.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини