От х:

Днес в x:

Класиката се завърна: Червено и черно със златно-хит в декорацията на подаръците за Деня на влюбените

    В класически стил- червено и черно, със златисто, е тази година трендът при украсата на подаръците за Деня на влюбените. Още от днес пазаруването е в ход в Хасково. Най-организирани в предпразничното осигуряване на цветя и подарък са мъжете.

    Розите отново са на мода. Червена роза, увита в черна хартия със златисти надписи. Това е в световен мащаб хитът за св.Валентин, казва флориста Зара Хаджиева. В този стил са и опаковките на подаръци. Вино, възглавнички, бижута, бонбони, ароматни свещи-разнообразието е голямо във възможността за споделяне на чувствата пред любимия човек. Зара обаче казва, че може и модата да определя търсенето, но пък разчупването на стила не е никак за пренебрегване. Тя напомня, че твърдението, че жълтите рози се подаряват като знак за омраза, е просто клише. Напротив, казва флориста, в този цвят те са символ на приятелството. Така че на 14 февруари, красива жълта роза също би била прекрасно начало за споделяне на приятелство. Даже и кактусите не са за пренебрегване, като възможност за подарък в Деня на влюбените, особено, ако някой държи да е по-екстравагантен. „Който издържи на бодлите на кактуса, ще види и неговия цвят“, казва флористката и разяснява метафората, че и в любовта не винаги всичко е гладко, но ако двойката устои на предизвикателствата, то неминуемо красивите дни са пред нея.

    А иначе плюшените мечета са най-традиционни в подаръчните сетове. В комбинация с тях се предпочитат нюансите предимно на лилаво о розово.

    Освен с цветя, влюбените традиционно поднасят на любимите си и изненадата, свързана с романтична вечеря. Разнообразието на меню за св.Валентин в заведенията в града, е също голямо. Кувертите тръгват от 25 лева на човек с тристепенно, по-традиционно меню и без алкохол, и стигат до 120 лева за двама за екзотично меню. Кувертът за празнична вечеря и DJ парти в къща за гости в близкото до Хасково курортно селище Минерални бани пък е 80 лева за двойка, а за  20 лева плюс, тя получава романтична вана в СПА зоната.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Оп
      Опг гроб по дуписе
      19 -2
      19:13, 13 фев 2024
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      12
      1234
      11 -4
      08:20, 14 фев 2024
      Що за тъпотия е "флористка'????За Вас БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЯМА ЛИ????Какви журналисти изобщо сте???
      Заради такива като Вас скоро ще се чудим на какъв език говорим,не само защото изчезват български думи а и защото се заменят с чужди които не се произнасят правилно и звучът тъпо!!!!Така флористка нито е българска нито английска,а е хасково нетска!!!!!
    • 3
      За
      Защо?
      13 -4
      08:48, 14 фев 2024
      Хари Потър какво общо има. Тези гербери от всякъде изникват.
      Да си гледа работата. Стига пози.
      Работа работа работа, нали така беше :)
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини