От х:

Днес в x:

Петър Витанов: Трети мандат на Нинова ще ликвидира БСП

Ако Корнелия Нинова се яви на трети лидерски мандат в БСП, ще ликвидира партията. Това мнение изказа в сутрешния блок на bTV евродепутатът от групата на ПЕС Петър Витанов. Според него, при този сценарий, съвсем скоро партията няма да може да мине бариерите за излъчване на свой представители в различните институции.

Партия не е останала, а след нов управленски мандат, структурите ще са кухи организации. Левите хора не могат да намерят за кого да гласуват, коментира още евродепутататът. разкритикува

„Не сме послушковци, а такива са  хората, които са останали около Корнелия Нинова“, добави Витанов в коментар по твърденията на лидера, че евродепутатите на БСП са послушковци и правят това, каквото им каже Европа.

По думите на витанов твърденията на Нинова са „каскада от неистини“. Още след контраофанзивата на Украйна бе наясно, че военно решение няма. Все още не сме близо до мир, а се правят редица инициативи, произтичащи от военни лидери за търсене на политическо решение на войната между Русия и Украйна, каза той, като така опроверга друга, по думите му,  неистина, изречена от Нинова, че евродепутатите гласуват военна помощ за Украйна.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини