От х:

Днес в x:

Син уби майка си, жената е уважавана учителка в Бургас

24-годишен бургазлия е намушкал с нож и убил 64-годишната си майка. Сигналът е подаден към 4 часа тази сутрин, а инцидентът е станал в жилището им на улица "Шейново" 40, етаж 1, съобщи говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева: 

"Младежът е намушкал майка си многократно с нож. Жената  е известен преподавател по български език и литература в града. Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа. Направен е оглед на местопроизшествието. Назначени са множество експертизи, като значителна част от тях касаят психичното състояние на извършителя".

Съседи на майката и сина казаха, че двамата обитават партерния етаж на сградата под наем. Жeртвата е Рада Гешева, дългогодишен преподавател в руската гимназия в Бургас, а момчето е студент. 

На място открихме приятел на извършителя, който разказа, че младият бургазлия му се е обадил веднага след убийството и му казал - "Убих майка ми". Тогава той позвънил на 112 и веднага се озовал на мястото. 

"Между тях винаги е имало едно неразбирателство. Тонът с който са си говорили, е бил конфликтен. Имало е признаци, че нещо не е наред, но не чак толкова", разказа приятелят.

Тялото на бургазлийката е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ-Бургас.

По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини