От х:

Днес в x:

Автомивка без надник днес, дарява за Рени

  Автомивката, която се намира до хотел „Вертикал“ в Хасково, ще работи без печалба днес. Заработено ще бъде дарено за лечението на 23 –годишната Ренета Храмова. Служителите ще почистват коли до 16.00 часа.

  Благотворителната инициатива обявиха Михаил Гогов, Николай Николаев и Ангел Ангелов. „Разбрахме за кампанията от Фейсбук и решихме да се обединим за тази кауза. Вярваме, че доброто ще победи болестта!”, единодушни са и тримата.

  В кампанията „ПоДари живот на Рени“ се включи и Ачелия Сами. Тя бе първият клиент за добротворството, изми колата си и пусна пари в кутията там. 

  На автомивката се продават и домашни сладки, всяка по 5 лева. Средствата от тях също ще отидат в дарителската банкова сметка на Рени. Бисквитките са производство на Пенка Велчева, която ги приготвя и пече два дни.

  Силвия Петрова е една от девойките, които продават балните си рокли в помощ на Рени.   „Убедена съм, че каузата ще спечели, защото сме заедно! Не познавам лично Рени, но тя е от моето училище – ПМГ.”, сподели  тя. За да помогне, своя тоалет от бала продава и Гергана Говедарова. 

  „Много е тежко да виждаш детето си болно. Благодаря на всички, които помагат. Повярвах в доброто и в хората!”, сподели бащата на Рени – Николай Семерджиев. Той допълни, че дъщеря му още е в Турция заедно с майка си. Чувства се добре и вярва, че ще оздравее. Във вторник са назначени изследвания, които ще покажат как ще продължи лечението.

  Ренета Храмова е на финала на следването си в университета. Сключва брак преди 3 месеца. Безгрижният й живот приключва, когато разбира, че страда от онкологично заболяване под изключително тежката диагноза „Остеосарком“.

  Цялото лечение е на стойност над 240 000 евро. Сумата е непосилна за родителите и близките, които искат да спасят детето си. Затова те молят за финансова помощ.

  Дарителска сметка: BG34STSA93000030491428

  титуляр: Ренета Николаева Храмова

  Сметка на съпруга на Рени: BG13FINV91501017492256

  Алекс Здравков Храмов – съпруг на Рени

  Кампания за дарения PAVELANDREEV.BG –>> https://bit.ly/47WwaDr

  Благотворителен базар във Фейсбук PAVELANDREEV.BG – https://bit.ly/4aoeWAk

  Общи условия по плащанията за платформата PAVELANDREEV.BG –>> https://bit.ly/3iejOS9

  ПейПал – help_reni@yahoo.com

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини