От х:

Днес в x:

Автомивка без надник днес, дарява за Рени

    Автомивката, която се намира до хотел „Вертикал“ в Хасково, ще работи без печалба днес. Заработено ще бъде дарено за лечението на 23 –годишната Ренета Храмова. Служителите ще почистват коли до 16.00 часа.

    Благотворителната инициатива обявиха Михаил Гогов, Николай Николаев и Ангел Ангелов. „Разбрахме за кампанията от Фейсбук и решихме да се обединим за тази кауза. Вярваме, че доброто ще победи болестта!”, единодушни са и тримата.

    В кампанията „ПоДари живот на Рени“ се включи и Ачелия Сами. Тя бе първият клиент за добротворството, изми колата си и пусна пари в кутията там. 

    На автомивката се продават и домашни сладки, всяка по 5 лева. Средствата от тях също ще отидат в дарителската банкова сметка на Рени. Бисквитките са производство на Пенка Велчева, която ги приготвя и пече два дни.

    Силвия Петрова е една от девойките, които продават балните си рокли в помощ на Рени.   „Убедена съм, че каузата ще спечели, защото сме заедно! Не познавам лично Рени, но тя е от моето училище – ПМГ.”, сподели  тя. За да помогне, своя тоалет от бала продава и Гергана Говедарова. 

    „Много е тежко да виждаш детето си болно. Благодаря на всички, които помагат. Повярвах в доброто и в хората!”, сподели бащата на Рени – Николай Семерджиев. Той допълни, че дъщеря му още е в Турция заедно с майка си. Чувства се добре и вярва, че ще оздравее. Във вторник са назначени изследвания, които ще покажат как ще продължи лечението.

    Ренета Храмова е на финала на следването си в университета. Сключва брак преди 3 месеца. Безгрижният й живот приключва, когато разбира, че страда от онкологично заболяване под изключително тежката диагноза „Остеосарком“.

    Цялото лечение е на стойност над 240 000 евро. Сумата е непосилна за родителите и близките, които искат да спасят детето си. Затова те молят за финансова помощ.

    Дарителска сметка: BG34STSA93000030491428

    титуляр: Ренета Николаева Храмова

    Сметка на съпруга на Рени: BG13FINV91501017492256

    Алекс Здравков Храмов – съпруг на Рени

    Кампания за дарения PAVELANDREEV.BG –>> https://bit.ly/47WwaDr

    Благотворителен базар във Фейсбук PAVELANDREEV.BG – https://bit.ly/4aoeWAk

    Общи условия по плащанията за платформата PAVELANDREEV.BG –>> https://bit.ly/3iejOS9

    ПейПал – help_reni@yahoo.com

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини