От х:

Днес в x:

5 състезателки на „Виолена“ се завърнаха с медали от Букурещ

    Състезателките на хасковския клуб по аеробика „Виолена“ записаха силно участие в състезание, провело се в Букурещ, Румъния. Надпреварата „3-rd Bucharest open cup“ се проведе от 1 до 3 декември. Тя бе последното състезание от Международния спортен календар за 2023 г.

    От хасковския клуб с президент Теменуга Илиева участваха 5 състезатели от възрастова група 7-8 г. и всички се завърнаха с медали.

    В категория „тройки“ Невелина Русенова, Рая Чобанова, Крисия Йорданова спечелиха златен медал.

    В категория „групи“ заедно с Лора Динева, Сиана Милева се окичиха със сребърен медал.

    В индивидуалната надпревара и 5-те състезателки при допуснати малки грешки в променените и сложни съчетания, останаха в подножието на стълбичката с медалистите.

    „Оригиналните хореографии на всички съчетания впечатлиха треньори и публика. Зад всички тези постижения, освен упорития труд на състезателите и треньорите, стоят и изключителното разбиране и подкрепа на родителите и тези, които обичат този спорт.

    Изключителна благодарност към Габриела Мирчева, която успя да се докаже като един много успешен треньор. След много кратка почивка започва усилена подготовка на всички състезатели от клуба за следващата състезателна 2024 г.“, казаха от хасковския клуб.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини