От х:

Днес в x:

Подаряват нетрадиционен секс за 2-ри февруари

Енциклопедия на нетрадиционните секс практики е най-честия подарък за втори февруари, потвърдиха от специализираните магазини. Книгата освен приятна за четени била и полезна, потвърдиха запознати. От хасковския КуКу магазин показаха и друг дребен подарък за празника-вървящи човечета с отличителни за силния пол атрибути. Оборотите обаче били слаби. „Заради кризата, не заради празника“ уточниха продавачите.

Днешния втори февруари е известен още като Петльов ден. На този ден се почита мъжката сила, нейното спасяване, съхраняване и оцеляване. В народните традиции на този ден празнично облечени момчета излизали в центъра на селото където били оглеждани кой за какво става-земеделец, воин, даскал или писар. По турско време обаче на този ден минавали османците и взимали най-силните деца за еничарския си корпус. За да се спасят от „кървавия“ данък, майките откъсвали главата на петел и с кръвта му рисували зловещия знак. От там идва и названието-Петльов ден.

От известно време, празникът е припознат от различни гей-организации за ден на хомосексуалността. В част от тези общности, се правят ритуални подаръци от мъже на мъже-гевречета.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини